Следвайте Гласове в Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви днес,

...
Следвайте Гласове в Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви днес,
Коментари Харесай

Йенс Столтенберг: Руското изтегляне от Херсон ще е поредна победа за Киев

Следвайте " Гласове " в 
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи през днешния ден, че евакуиране на съветските сили от град Херсон в Южна Украйна би било " поредна победа " за Киев, съобщи Франс прес.

" Взехме поради оповестяването на съветско евакуиране от Херсон. Трябва да забележим по какъв начин ще се развие обстановката на терен през идващите дни ", съобщи Столтенберг пред публицисти в Рим, където е на посещаване по покана на италианската министър-председателка Джорджа Мелони.
" Ясно е, че Русия е под мощен напън и в случай че тя напусне Херсон - това ще е поредна победа за Украйна ", добави още той. " Видяхме, че украинските сили са в положение да отхвърлен съветските войски и да освободят територии. Тези триумфи са дело на храбрите и смели украински бойци. В същото време, невижданата поддръжка, която оказват съдружниците от НАТО, в това число Италия, се отразява на резултатите на бойното поле и остава жизненоважна за напредъка на Украйна ", счита генералният секретар.
" Смятам за приоритет укрепването на алианса като цяло с една мощна европейска основа, която ще има за цел да го направи по-мощен и по-способен да дава отговор на закани, без значение от кое място идват ", сподели Мелони. Новоизбраната италианска премиерка удостовери уговорката на нейното държавно управление да пази " териториалната целокупност, суверенитета и свободата на Украйна ", съобщи Ройтерс.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
10 Ное 20226710 Ное 20226710 Ное 202262910 Ное 202216810 Ное 2022147510 Ное 2022669Коментарикаква победа10 Ное 2022 17:00ч.
Херсон е Русия. Руснаците ще се изтеглят от територията си, а никой различен не може да припари до нея. Това е симптом на голяма мощност, не на бабините девитини на банкера.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ретранслатора10 Ное 2022 17:44ч.
Според съветски източници казуса с напускането на Херсон е и юридически. Херсон към този момент е публично съветска територия. Създава се ситуацинен стрестест, както за Русия, по този начин и за Запада.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун10 Ное 2022 18:43ч.
Абе момче, ти някаква връзка с реала правиш или или приказваш какъв брой да не заспиш? Бият ви, за смях ви направиха, по какъв начин беше втората войска в света, дето фъфлеше други Вацев.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Керпеден10 Ное 2022 17:05ч.
Отстъплението е вероятен капан, съгласно ВСУ... Не смеят да припарят по това направление, а съветския байрак през днешния ден е повдигнат в с. Павловка, в подстапите на Угледар в ДНР!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун10 Ное 2022 18:43ч.
Галяма пабеда в Павловка, почернихте 500 майки там.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Започналите процеси са едвам първоначално си. Войните ще траят най-малко три-четири десетилетия10 Ное 2022 17:19ч.
След като се уталожи димът, доста страни в " Европа " няма да съществуват. Русия не е измежду тях. За НАТО и Европейски Съюз ще помнят единствено историците. Йенс Столтенберг няма да почине в леглото си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk10 Ное 2022 17:27ч.
Досега Украйна няма никакъв триумф, с изключение на когато Русия реши стратегически да се изтегли за предислокация, както в Харков, но до идващия път! А груповият Запад изпада в мастурбиращо подмокряне от горделивост и пропагандата стартира, само че за малко, докато пристигна времето за снивяне.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Sin10 Ное 2022 17:33ч.
Победите на Украйна станаха ежедневие. Руската войска е една развалена и корумпирана псевдо войска. Това го вижда целия свят - от ръждясалите автомати, остаряла техника и цялостна тъпотия на офицерите. Стратегически обикновени капани - при Изюм, Херсон и под дърво и камък. Немотивирани диваци, за които една пералня е всичко. Командване, корумпирано и затъпяло до неспособност. Всеки ден жертви по 700 - 800 индивида! Падение отвред.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Реститутка, къде видя окраински победи ве, сине на недобид фашист от монархофашизма?10 Ное 2022 17:38ч.
Замисли се за своето бъдеще по-добре. Такива като теб тъкмо ще дадат фира.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022139710 Ное 202212509 Ное 202248424 Sep 20222589
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР